Lediga tjänster

Vikariat målare till AB Övikshem

Om AB Övikshem

Örnsköldsviks kommun - vi ser möjligheter! Örnsköldsvik ligger i Västernorrlands län och har cirka 55 000 innevånare. Kommunen ingår i världsarvet Höga Kusten och har nationalparken Skuleskogen som närmsta granne. Örnsköldsvik är en expansiv kommun där nya företag startas, byggkranarna snurrar och som tack vare högteknologisk exportindustri och stor tjänstesektor även kan erbjuda gott om intressanta jobb. AB Övikshem äger och förvaltar 3400 bostäder och är Örnsköldsviks kommuns största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen. Våra kärnvärden - trygghet, engagemang och nytänkande - har en stark koppling till vår vision och beskriver vad vi står för nu och i framtiden.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en vikarie för en av våra målare under 12 månader till vår underhållsavdelning. Avdelningen som idag består av 14 duktiga snickare och målare, utför arbeten inom framförallt löpande underhåll och renovering av våra lägenheter. Vi utför också en del yttre underhåll. Arbetet är väldigt självständigt där du utifrån serviceorder, själv planerar och organiserar din arbetsdag. Du har tillgång till en utrustad servicebil.

I rollen representerar du AB Övikshem, är ansiktet utåt mot våra kunder, samt bidrar till kommunens utveckling och konkurrenskraft genom vårt erbjudande om bra boende.

Du rapporterar till platschef för vår underhållsavdelning och utgår från vår lokal i Gullänget. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med chans till förlängning. Lön och anställningsvillkor enligt avtal med Svenska Målareförbundet.

Vem är du?

AB Övikshem vill betraktas som kommunens mest attraktiva hyresvärd. Därför behöver du ha förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden, samt ta ansvar för att leverera och erbjuda god service. Vi ställer höga krav både på din samarbetsförmåga och att du är självgående. Du är en problemlösare med god helhetsblick och prioriteringsförmåga, samt är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du bör även ha grundläggande mobil- och datavana eftersom arbetsordrar och tidsredovisning hanteras digitalt.

Du behöver vara utbildad målare med godkänt yrkesbevis eller likvärdig dokumenterad och validerad kunskap. Du har varit yrkesverksam som målare i minst några år, gärna med tidigare erfarenhet från underhållsarbete. Du har B-körkort och god svenska i både tal och i skrift. Meriterande är kunskap i andra språk.

AB Övikshem eftersträvar mångfald bland våra anställda avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vad kan vi erbjuda dig?

AB Övikshem är ett företag med en stödjande och prestigelös kultur där du får möjlighet att engagera dig i samhällsutvecklingen och i människors tillgång till bra och tryggt boende i livets olika skeenden.

Sök tjänsten här! 

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Platschef underhåll Erik Nilsson, 0660-29 93 28, erik.nilsson@ovikshem.se

HR-chef Maria Häggström, 0660-29 93 27, maria.haggstrom@ovikshem.se

Målareförbundet Håkan Mårtensson, 070-191 98 00, hakan.martensson@ovikshem.se