Valhalla

Bild från Valhallavägen i bostadsområdet Valhalla

Valhalla är ett naturnära område med det populära friluftsområdet Skyttis bara ett stenkast bort. Här ges rika möjligheter till skidåkning, löpning, vandring och inomhusaktiviteter som innebandy och ishockey.

Husen i Valhallaområdet, som omfattar kvarteren Lönnen, Rönnen och Sälgen, är trevligt grupperade runt stora gröna, bilfria gårdar – som gjorda för lek och samvaro. Bostäderna som finns i storlekar från 1-5 rum och kök, är rymliga och smart planerade med gott om utrymme för förvaring.

Köpcentrum och skolor ligger inom gångavstånd och till city promenerar du på cirka 20 minuter. Parkeringsplats eller garage finns att hyra i anslutning till bostaden.

Hundrastgård

Mitt i området finns det en hundrastgård för våra hyresgäster med hund. Alla hundar är välkomna så länge de är friska och vaccinerade. Men de ska vara rastade och utfört sina behov innan de släpps in i rastgården. Alla hundägare ansvarar själv för sin hund och har hunden i rastgården på egen risk. Eftersom det finns en papperskorg i anslutning till rastgården är det lätt att städa upp efter sig.

Lediga lägenheter

Se lediga lägenheter

För hyresgäster

Mina sidor hittar du mer information om bostadsområdets tvättstugor, sophantering, motorvärmarstyrning, porttelefoni och individuell mätning.

Badrumsrenovering

Just nu pågår en badrumsrenovering på Valhallavägen 38.
Mer information om renoveringsarbetet

Områdesfakta

Adresser: Valhallavägen 35-43, Torsvägen 4-6, Valhallavägen 38K-U, Valhallavägen 47-51, Torsvägen 3D-G och Valhallavägen 38A-J.

Byggår: 1966-1969

Antal lägenheter per storlek

Storlek

Antal

1 rok

65

2 rok

81

3 rok

119

4 rok

93

>5 rok

17

KomBo

52

Summa

427

Hittade du den information du sökte?