Om Övikshem

Från den första lilla ettan till det rätta trygghetsboendet – en hyresrätt från Övikshem är ett smart val som håller i längden. Vi erbjuder ett flexibelt och bekymmersfritt sätt att leva, där vi tar hand om det praktiska och du får tid att göra det du älskar.

Se vilka lägenheter som är lediga just nu

Bostadskön - så här fungerar det

Registrera dig i bostadskön och bevaka utbudet

Affärsidé

Övikshem ska genom lyhördhet, mod och ständig utveckling av hyresrätten, tillsammans med våra kunder bygga ett tryggt och hållbart boende för alla.

Vision

Vår vision är att "Vi bygger bäst tillsammans". Vi vill med ett attraktivt och flexibelt boende vara det självklara valet på bostads­resan genom livet. Tillsammans med andra skapar vi en hållbar plats med rum för alla.

Kärnvärden

Våra kärnvärden trygghet, engagemang och nytänkande bekriver vad vi står för nu och i framtiden och har en stark koppling till vår vision.

Trygghet

Trygghet i boendet utgör en hörnsten. Övikshems bostads­områden ska vara trygga att bo och vistas i. Synen på trygghet omfattar även tjänstekvalitet, samt allas lika värde.

Symbol för kärnvärdet Trygghet

Engagemang

Övikshems medarbetare ska vara engagerade medarbetare. Kundmötet ska kännetecknas av ett positivt bemötande och en öppen dialog. Övikshems kunder ska känna att engagemang och omtanke finns i ännu högre utsträckning än förväntat.

Symbol för kärnvärdet Engagemang

Nytänkande

Övikshem ska vara ett bolag som ständigt strävar efter att göra saker bättre och smartare. Bolaget ska anamma nya idéer inom områden som förvaltning, nyproduktion, energieffektivisering, miljö och it. Övikshem ska också skapa fler mervärden för kunderna i form av olika kringtjänster och service.

Symbol för kärnvärdet Nytänkande
Hittade du den information du sökte?