BoBättre

Det finns alltid nya tankar och idéer för hur vi tillsammans kan skapa hållbara lösningar för ett bättre boende och för att förbättra miljön.

Genom BoBättre erbjuds våra hyresgäster en möjlighet att få testa olika praktiska moment som hör till ett boende, som till exempel källsortering, hur proppskåpet fungerar och hur torktumlaren ska rengöras. BoBättre tar även upp vikten av att ha en hemförsäkring och bra grannsamverkan.

BoBättre är vårt sätt att ge dig som hyresgäst kunskap och informationsverktyg för att du ska kunna göra hållbara och miljövänliga val. Det spelar ingen roll vilket område du bor i, om du är nyinflyttad eller redan bor hos oss! Alla är välkomna och vi träffas på Sörbyvägen 10, självklart är det kostnadsfritt!

Träffen ges på svenska men vår hyresgästsamordnare kan även prata arabiska och engelska.

BoBättre övikshem

Kom och ta en fika med oss!

BoBättre genomförs i vanliga fall med drop-in en gång i månaden, men på grund av rådande omständigheter gällande coronaviruset covid-19 kommer vi under den närmsta tiden enbart genomföra bokade träffar.

Är du intresserad av att besöka BoBättre fyll i nedanstående formulär, ring eller skicka ett e-post till vår hyresgästsamordnare.

Kontaktuppgifter

För mer informtion om BoBättre kontakta hyresgästsamordnare Hussam Rashed, tfn 0660 -29 93 56 eller via e-post hussam.rashed@ovikshem.se

Bokning

Det finns möjlighet att boka en träff med vår hyresgästsamordnare antigen för enskilda genomgångar eller för gruppbokningar. Fyll i dina kontaktuppfter så tar vår hyresgästsamordnare kontakt med dig.

Hittade du den information du sökte?