BoBättre

Det finns alltid nya tankar och idéer för hur vi tillsammans kan skapa hållbara lösningar för ett bättre boende och för att förbättra miljön.

Genom BoBättre erbjuds våra hyresgäster en möjlighet att få testa olika praktiska moment som hör till ett boende, som till exempel källsortering, hur proppskåpet fungerar och hur torktumlaren ska rengöras. BoBättre tar även upp vikten av att ha en hemförsäkring och bra grannsamverkan.

BoBättre är vårt sätt att ge dig som hyresgäst kunskap och informationsverktyg för att du ska kunna göra hållbara och miljövänliga val. Det spelar ingen roll vilket område du bor i, om du är nyinflyttad eller redan bor hos oss, alla är välkomna!

BoBättre hålls en gång i månaden, är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.
Drop- in mellan kl. 10-12, på Sörbyvägen 10.

BoBättre övikshem

Kom och ta en fika med oss!

Planerade tillfällen under 2020:
9 februari
8 mars
5 april
10 maj
7 juni
5 juli
9 augusti
6 september
4 oktober
8 november
6 december

Träffen ges på svenska men vår hyresgästsamordnare kan även prata arabiska och engelska.

Bokning

Det finns möjlighet att boka en träff med vår hyresgästsamordnare antigen för enskilda genomgångar eller för gruppbokningar. Fyll i dina kontaktuppfter så tar vår hyresgästsamordnare kontakt med dig.

Kontaktuppgifter

För mer informtion om BoBättre kontakta hyresgästsamordnare Hussam Rashed, tfn 0660 -29 93 56 eller via e-post hussam.rashed@ovikshem.se.


Hjälpte informationen på sidan dig?