För dig som hyresgäst

Vi vill att du ska trivas i din lägenhet, i bostadsområdet och med oss som hyresvärd. Här har vi samlat information som du som bor hos oss behöver känna till.

Du ansvarar för att vårda och sköta om din lägenhet, följa de regler vi har men också att visa hänsyn till dina grannar. Det innebär bland annat att inte störa dina grannar, städa tvättstugan efter att du har använt den samt att lämna hushållsavfall på rätt plats.

Om du upplever att någonting är fel i din lägenhet, i de gemensamma utrymmena eller i bostadsområdet är det viktigt att du gör en felanmälan så att vi kan åtgärda felet.  

Det här fixar du!

Det finns mycket som du kan och ska utföra själv i din lägenhet, som till exempel att rensa avloppet, byta säkringar och ta hand om vitvarorna i köket. I våra enkla instruktionsfilmer får du mer information om de saker som du fixar själv. Filmerna finns textade på svenska, engelska, arabiska och somaliska.

Se våra instruktionsfilmer

Vanliga frågor

Har du en fråga som du funderar över, kika gärna i vår lilla bank av vanliga frågor som vi får av våra kunder. Hittar du inte svaret här, kontakta i så fall kundcenter.

FAQ - Vanliga frågor

Hittade du den information du sökte?