Boendeformer

Förutom vanliga hyreslägenheter erbjuder vi även andra boende­former så som KomBo, senior­boende, trygghets­boende och student­boende.

KomBo innebär ett sammanboende med fler personer där du har ett eget rum och delar gemensamma utrymmen med de andra som bor i bostaden. Boendeformen skapar ett flexibelt boende med social samvaro i en trevlig hemmiljö.

Med en kort uppsägningstid på en kalendermånad har du möjlighet att skapa dig ett mer anpassningsbart boende, där du dessutom behåller dina köpoäng.

Att bo i en seniorbostad innebär att dina grannar har fyllt 55 år. För många är just möjligheten till gemenskap med jämnåriga grannar ett av skälen till att välja en senior­bostad. Lägenheterna har även rymliga badrum och tillgång till hiss om huset har flera våningar.

Lediga seniorbostäder hittar du på Sök ledigt, boendeform +55.

Våra trygghetsboenden passar dig som har fyllt 70 år och prioriterar trygghet och social samvaro. I trygghetsboendet finns fina gemensamhetslokaler för social samvaro och en trygghetsvärd som ansvarar för att anordna olika aktiviteter tillsammans med studieförbund och ideella organisationer.

Örnsköldsviks kommun har en student­garanti och tillsammans med övriga fastighetsbolag i kommunen hjälper vi dig som studerar att hitta en bostad.

Hittade du det du sökte?