Trygghetsboendet Linet i Sidensjö

Vårt nya trygghetsboende i Sidensjö renoveras nu för fullt. Bland annat renoveras ytskikt och gemensamhetsytor får ny färgsättning. Det gemensamma köket renoveras också och fastigheten får ett nytt modernt låssystem. I höst kommer även fasaden att målas om och uteplatser att färdigställas.

Inflyttningsdatumet är planerat till den 1 september 2022. Vi välkomnar då våra nya hyresgäster till ett trygghetsboende i lantligt läge med mycket vacker natur och en härlig bykänsla.

Några lägenheter är redan uthyrda och flera visningar pågår. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla intresse till lediga lägenheter antingen här på webben eller direkt till vårt kundcenter på telefonnummer 0660-29 93 50.

Trygghetsboendet Linet

Trygghetsboendet kommer att få namnet Linet utifrån den lintillverkning som historiskt fanns i bygden. Linet som producerades var av högsta kvalitet och produkten var även eftertraktad runt om i hela landet. Lintillverkningen bidrog till en levande bygd och runt om i Sidensjö finns det även spår av linets historia med gatunamn som Vävstolsvägen, Spinnvägen och Varpvägen. Likt varptråden som väver samman linet hoppas vi att vårt nya trygghetsboende ska binda samman byn och skapa en naturlig knytpunkt i Sidensjö.