Nya medarbetare jobbar för ett fint Valla!

Vi är så himla glada att äntligen kunna presentera våra nya medarbetare!

Från vänster: Shaima, Senait och Rahwa

I samband med att entreprenörsavtalet för städning gick ut i slutet av 2021 valde vi att plocka ur Valhalla ur den nya upphandlingen. Vi har nämligen för avsikt att testa att ta tillbaka städet i egen regi på Valhalla, och därefter utvärdera om detta skulle vara möjligt att införa i fler bostadsområden. Anledningen till att vi gör denna förändring är att vi har lyssnat och tagit till oss av våra hyresgästers återkopplingar och synpunkter.

I mitten av april började Shaima, Senait och Rahwa att arbeta i vår nya städgrupp som från och med nu ansvarar för att bland annat trapphusen i Valhalla blir städade.

Det här är en av flera insatser vi testar för att öka trivseln i våra bostadsområden och det känns väldigt roligt att vi nu har möjlighet att testa att införa eget städ på Valla”, säger förvaltningschef Maria Ölund. Vi hoppas så klart på ett positivt gensvar och att det här blir så bra som vi tror och hoppas. Sen får man inte glömma att städning av till exempel tvättstugan är hyresgästernas egna ansvar. Men här kan arbetsgruppen visa och förklara hur tvättstugan ska rengöras, eller var soporna ska slängas och varför.

Välkomna till oss!