Nu är uppgraderingen klar och vi välkomnar dig till nya Mina sidor!

Vi har nu uppgraderat vårt fastighetssystem och Mina sidor är nu åter tillgänglig för dig som sökande och för dig som är vår hyresgäst. Som du kan se har Mina sidor fått sig en uppfräschning med nytt utseende och förbättrad funktionalitet.

Här publicerar vi alla lediga hyresobjekt och som sökande kan du enkelt göra och följa dina intresseanmälningar, få visningsinformation samt digitalt signera ditt hyresavtal.

Som hyresgäst kan du bland annat se dina avtal, betalningar och ta del av aktuell information. Det har nu även blivit enklare att kommunicera med oss i frågor som rör ditt boende samt göra en felanmälan om någonting inte fungerar som det ska.

Alla funktioner är inte helt klara men du kan nu kika runt och bekanta dig med det nya utseendet. Du loggar in på Mina sidor med hjälp av ditt BankID. Om du inte har möjlighet att använda inloggning med BankID ber vi dig kontakta vårt kundcenter för att få en aktiveringslänk tillditt konto.

Uppgraderingen av fastighetssystemet innebär också stora förändringar för vår personal med ny funktionalitet och nya arbetsrutiner. Vi arbetar på för att lösa allt så snabbt och smidigt som möjligt och ber om överseende och tålamod med eventuella inkörningsproblem.