Sök bland lediga hyresobjekt

Vi publicerar alla lediga objekt på vår webbplats. På Mina sidor kan du även skapa en sökprenumeration som skickar ut mail till dig när vi publicerar något som passar dina önskemål.

Fördelning av lägenheter

På marknadsplats "Torget" presenteras de lägenheter som det är kö till. Lägenheterna ligger ute på vår webbplats i tre dagar och fördelas efter köpoäng. De åtta sökande med flest poäng får ett erbjudande om att titta på lägenheten. Om du är en av dem som får detta erbjudande vill vi att du meddelar oss inom fem dagar om du är intresserad av att hyra lägenheten eller inte, det gör du enklast via Mina sidor. Lägenheten kommer att tilldelas den sökande som har tackat ja till erbjudandet och har flest köpoäng samt uppfyller vår uthyrningspolicy. 

På marknadsplatsen "Direkt" finns alla våra lediga lägenheter som inte har någon kö. För att få hyra via "Direkt" behövs inga köpoäng, där är det den som först anmäler sitt intresse och blir godkänd enligt vår uthyrningspolicy som får hyra lägenheten.  

Fordonsplats 

Våra fordonsplatser hyrs i första hand ut till våra hyresgäster som bor i närliggande fastigheter. Om du hyr fordonsplats utan att vara lägenhetshyresgäst tillkommer 25 procent moms utöver den hyra som anges under lediga fordonsplatser. Platser i centrum hyrs endast ut till våra boende i närliggande fastigheter.