Aktuella samarbeten

Fotbollsskola hos Friska Viljor FC och BK Örnen

Vi vill gärna kunna erbjuda våra hyresgästers barn en rolig aktivitet under sommarlovet. Därför lottar vi ut betalda platser till fotbollsskolan hos Friska Viljor FC och BK Örnen. Utlottning sker här på vår webbplats i början av sommaren.

Nattfotboll med Gottne IF

Vi stödjer Nattfotbollen i Örnsköldsvik som drivs av Gottne IF. Nattfotboll är ett intiativ för att erbjuda ungdomar en meningsfull kvällsaktivitet under helger. Varje fredag- och lördagskväll mellan kl. 21 och 24 arrangeras spontanfotboll i Fotbollshallen dit tjejer och killar i åldrarna 13–25 år är välkomna. Att delta i Nattfotbollen är helt kostnadsfritt och det krävs ingen föranmälan.

Nattfotbollen erbjuder ett positivt sammanhang och en trygg plats för unga att vara på två kvällar i vecka. Den skapar också en positiv sammanhållning mellan ungdomar från olika bostadsområden och bidrar till samhällsinkludering och minskat utanförskap.

Toby´s Hockey Kids

Inom ramen för kommunkoncernens samarbetsavtal med Modo Hockey har vi valt att inrikta oss på ett samarbete som ger ett ökat mervärde för våra hyresgäster. Detta gör vi genom att lotta ut biljetter till en rad hemmamatcher, men även genom vårt engagemang i Toby´s Hockey Kids som arbetar för att ge barn en chans att få testa på ishockey och den glädje och gemenskap som sport kan ge. Vi bjuder här in barn som bor hos oss för att tillsammans med Toby´s Hockey Kids få se en hockeymatch i Fjällräven Center och få träffa lagkapten Tobias Enström. I Toby´s Hockey Kids anordnas även större prova-på-dagar där barn kostnadsfritt får möjlighet att testa på ishockey. Det brukar vara fullspäckade dagar fylld med ishockey, lekar och andra roliga aktiviteter.

Hittade du den information du sökte?