Trygghetsvärd till Övikshem

Trygghetsboendet beläget i Gullänget har tillgänglighetsanpassade lägenheter och gemensamhetslokaler för hyresgästerna. AB Övikshem söker nu en Trygghetsvärd med placering i Gullänget.

Arbetsbeskrivning

Som trygghetsvärd har du en självständig roll där du ska skapa möjligheter till social gemenskap för hyresgästerna. Det skulle kunna vara bingo, gymnastik, musikcafé eller filmkvällar. Det är viktigt att du är lyhörd inför hyresgästernas önskemål. Målet är att du inte själv leder alla aktiviteter men du ansvarar för att organisera och planera aktiviteterna. I denna tjänst ingår även lokalvård av gemensamhetsutrymmena och kontroll av tex brandlarm, spisvakter mm. Du har ett budgetansvar för aktiviteterna.

Vem är du?

Du som söker har minst en gymnasieutbildning, meriterande om du har en utbildning inom hälsa och friskvård. Vidare har du minst 5 års arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat arbete. Viktigt att ditt fokus ligger hos hyresgästerna, du trivs med att jobba självständigt och har ett eget driv och initiativförmåga. Du behöver ha en god förmåga att planera och organisera dina aktiviteter. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekrytering.

Krav är att du kommunicerar flytande på svenska både vad gäller tal och skrift samt har körkort B. God datavana är ett måste då du dokumenterar via dator och kommunicerar en del via mail.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2020-03-13.

Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Vedman, OnePartnerGroup Örnsköldsvik på 070-392 88 44.