Projektingenjör till Övikshem

Vill du jobba i en bred roll på vår fastighetsavdelning och vara en del av ett offensivt företag som satsar på utveckling? I ditt arbete som projektingenjör har du en roll som innebär att du arbetar både mot våra projekt men också är en viktig del av vår förvaltningsorganisation.

Vi söker en engagerad, noggrann och strukturerad person som drivs av viljan att utveckla och förnya. Ditt arbete är varierande och innebär många kontaktytor både internt och externt.

Ditt nya arbete

Övikshem är ett allmännyttigt bostadsföretag där medarbetarna utgör den viktigaste resursen. I ditt arbete som projektingenjör har du en bred roll som innebär att du i projekten samarbetar med våra projektledare och är ett viktigt stöd i arbetet med förfrågningsunderlag, kontraktsadministration och ekonomisk uppföljning. I vår förvaltningsorganisation driver du egna projekt och ansvarar för bl. a kvalitetsuppföljningar av våra ramavtal och planering av yttre miljö. Du ansvarar även för delar av vårt fastighetsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du har din arbetsplats i våra lokaler på Sjögatan.

Din profil

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller minst 5 års yrkeslivserfarenhet inom bygg samt erfarenhet av kalkylarbete och entreprenadjuridik. Du är en van användare av Officepaketet och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har B-körkort.

För att trivas i rollen uppskattar du att jobba både självständigt och i team. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt och projektledning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

AB Övikshem eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten i dag!

Du söker tjänsten direkt via vår webbplats: Sök tjänsten här!

Sista ansökningsdag är den 17 februari. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår fastighetschef Peter Öberg, peter.oberg@ovikshem.se, tfn 0660-29 93 20 eller vår personalchef Maria Häggström, maria.haggstrom@ovikshem.se, tfn 0660-29 93 27.