Övikshem söker Trygghetsvärd med placering i Sidensjö

Övikshem söker nu en Trygghetsvärd till vårt kommande trygghetsboende i Sidensjö. I rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ansökningarna behandlas löpande och tillsätts så snart rätt person hittats.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660–689 602 på OnePartnerGroup. Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök via: https://onepartnergroup.recman.no/job.php?job_id=264291 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arbetsuppgifter

Som trygghetsvärd har du en självständig roll där du ska skapa möjligheter till social gemenskap för hyresgästerna. Det skulle kunna vara bingo, gymnastik, musikcafé eller filmkvällar. Det är viktigt att du är lyhörd inför hyresgästernas önskemål. Målet är att du inte själv leder alla aktiviteter men du ansvarar för att organisera och planera aktiviteterna. I denna tjänst ingår även lokalvård av gemensamhetsutrymmena samt enklare fastighetsskötsel.

Vem är du?

Du som söker har minst en gymnasieutbildning, meriterande om du har en utbildning inom hälsa och friskvård. Vidare har du minst 5 års arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat arbete.

Du har ett stort intresse för människor och service. Viktigt att ditt fokus ligger hos hyresgästerna, du trivs med att jobba självständigt och har ett eget driv och initiativförmåga. Du behöver ha en god förmåga att planera och organisera dina aktiviteter. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekrytering.

Krav är att du kommunicerar flytande på svenska både vad gäller tal och skrift samt har körkort B. God datavana är ett måste då du dokumenterar via dator och kommunicerar en del via mail.

Anställningsomfattning

Deltid, 75%.

Anställningsform

Provanställning/Tillsvidareanställning, Tillträde maj-juni

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön