Fastighetsingenjör till Övikshem

Vi söker en kreativ och resultatinriktad fastighetsingenjör som drivs av att utveckla verksamheten och skapa goda resultat. Du kommer att vara en del i vårt fastighetsteam där du har ansvaret för energifrågorna. Ditt arbete är varierande och innebär stora kontaktytor både internt och externt.

Ditt nya arbete

Övikshem är ett allmännyttigt bostadsföretag där medarbetarna utgör den viktigaste resursen. I ditt arbete som fastighetsingenjör ansvarar du för att driftoptimera bolagets värme och ventilationsanläggningar. Du bevakar nyheter inom ditt område och initierar nya arbetssätt och ny teknik. Du följer upp och bearbetar statistik inom ditt område och medverkar vid underhållsplanering. Du är också en viktig del i att ge stöd och utbilda våra fastighetsvärdar i driftfrågor.

Du arbetar heltid, dagtid och sitter i moderna och ljusa lokaler i centralt läge på Sjögatan.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har 3-årigt gymnasium med yrkesexamen eller högskolebehörighet inom området el, styr- och reglerteknik, vvs och ventilation. Du är en van användare av Officepaketet och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Har du dessutom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är det meriterande. Du har B-körkort.

Du är

För att du ska lyckas i rollen är du strukturerad och självgående. Du är resultatinriktad, kreativ och söker aktivt nya lösningar. För att trivas som fastighetsingenjör är det viktigt att du gillar att arbeta både operativt och strategiskt med tekniska frågor, samt att du trivs med både självständigt arbete och att jobba i team. Eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt behöver du vara relationsskapande, ödmjuk och en god kommunikatör.

AB Övikshem eftersträvar mångfald. De värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten i dag!

Du söker tjänsten direkt via vår webbplats.

Sista ansökningsdag är 30 september. Urval och intervjuer kommer att ske under oktober månad. Tillsättning för tjänsten är därefter snarast enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalchef Maria Häggström på telefonnummer 0660-29 93 27 eller vår fastighetschef Peter Öberg på telefonnummer 0660-29 93 20.