Elitsprinten i centrala Örnsköldsvik

Den 24 juli avgörs Elitsprinten i samband med O-ringen. Elitsprinten är en deltävling för de cirka 600 elitlöparna som deltar i O-ringen och är en fartfylld sprinttävling i stadsmiljö. Tävlingen kommer att pågå från kl. 14.30 till cirka kl. 20.00 med målgång på Stora Torget.

Det kommer att vara tätt med kontroller runt om i centrala delarna av staden. Det är mycket viktigt att du som publik visar hänsyn för dessa. Var även uppmärksam eftersom löparna som deltar, framförallt under den senare delen av tävlingen, är väldigt snabba löpare.

På oringen.se och i O-ringens app kommer ”publikkartor” att publiceras den 24 juli för att visa var det finns bra publikplatser, men Stora Torget, Örnparken eller t.ex. Strandparken är heta tips på vart man kan bege sig. Torget kommer förhoppningsvis att bli proppfullt och med bra stämning! Ta gärna del av kommunens information angående vägavstängningar och trafikrekommendationer på http://www.ornskoldsvik.se/oringen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster