Mina sidor/Inloggning

 • Hur gör jag för att avsluta prenumeration på lediga lägenheter?

  Du loggar in på Mina sidor och klickar på rubriken Ändra under Mina profiler. Klicka därefter på knappen Rensa.

 • Hur gör jag för att ta bort min köprofil?

  Köprofiler rensas automatiskt efter 18 månaders inaktivitet. Om du inte har loggat in på Mina sidor inom 18 månader tas din köprofil bort.

  För manuell avregistrering kontakta kundcenter. Du kommer då behöva legitimera dig med BankID för att verifiera dig.

 • Hur ställer jag mig i bostadskön?

  För att kunna söka lägenhet hos oss behöver du vara registrerad i vår bostadskö. Du registrerar dig i vår bostadskö genom att göra en kundanmälan på Mina sidor.

  För varje dag du står i vår bostadskö får du ett köpoäng. Genom att logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad står du kvar i vår bostadskö och fortsätter samla köpoäng. Har du inte loggat in inom tolv månader nollställs dina köpoäng.

 • Jag får inte något nytt lösenord till Mina sidor, vad kan vara fel?

  Kontrollera dina inställningar för skräpfilter. Har du lagt ett högt skräpfilter kan e-postmeddelandet hamna i papperskorgen.

 • Mitt lösenord fungerar inte, hur gör jag?

  Som registrerad användare får du ett användarnamn och ett lösenord för inloggning till vår digitala tjänst Mina sidor.

  Om du har glömt ditt lösenord klicka på "Glömt Lösenord". Fyll i e-postadress, användarnamn eller användarid samt personnummer och klicka på "Skicka lösenord". 

 • Uppdateras mina adressuppgifter hos er automatiskt när jag flyttar in?

  Ja, adressuppgifterna på Mina sidor ändras automatiskt. Kom ihåg att uppdatera dina kunduppgifter, telefonnummer, adress och e-postadress, om de ändras.

 • Vad är Mina sidor?

  Mina sidor är en digital tjänst för dig som är vår hyresgäst och för dig som söker bostad eller fordonsplats hos oss. Här hittar du både viktig information och får tillgång till våra digitala tjänster. Genom att logga in uppdaterar du även din kundanmälan. För att behålla dina köpoäng behöver du logga in minst en gång var tolfte månad.

  Logga in på Mina sidor

Hjälpte informationen på sidan dig?