Tillval

Du kan själv påverka standarden i din lägenhet genom att beställa olika tillval. Vilka tillval som är möjliga i olika lägenheter kan variera. Kostnad för tillval debiteras via hyresavin som en engångskostnad eller som ett hyrestillägg, beroende på vilken typ av tillval som det gäller.

Du kan välja att beställa standardhöjande produkter till din lägenhet. Eftersom tillvalen höjer lägenhetens standard kommer grundhyran för lägenheten att höjas.

I vissa lägenheter är det tyvärr inte tekniskt möjligt att installera de standardhöjande produkter som vi erbjuder. Inga standardhöjande tillval kan göras för studentbostäder.

I priset ingår både installation och eventuell service på produkten. Om en ombyggnad krävs för att kunna montera den standard­höjande produkten tillkommer en engångskostnad för detta arbete.

Valbara produkter:

  • Diskmaskin bredd 60 cm mot hyrestillägg på 184 kr/månad (golvdiskmaskin 15)
  • Diskmaskin bredd 45 cm mot ett hyrestillägg på 161 kr/månad (golvdiskmaskin 9 kuvert)
  • Kyl/frys inbyggd mot hyrestillägg på 127 kr/månad (ersätter kyl)
  • Kyl/sval och frys mot hyrestillägg på 182 kr/månad (ersätter kyl/frys)
  • Sidoöverskåp 30-50 cm mot hyrestillägg på 15 kr/månad (vid sidan om fläkten)
  • Spisfläkt, kolfilter med fläktöverskåp mot hyrestillägg på 67 kr/månad

Kontakta kundcenter för att göra en intresseanmälan. Fastighetsvärden kommer därefter kontakta dig innan en beställning kan göras. Under semestertider kan beställningar ta lite längre tid än normalt.

Du kan beställa lägenhets­underhåll så som målning, tapetsering och inläggning av ny golvmatta mot ett hyrestillägg. Jobbet kommer att utföras inom cirka ett år.

Fyll i nedanstående formulär för att göra en intresseanmälan. Vi återkommer därefter till dig för att verifiera din intresseanmälan innan beställningen slutförs.

Tillfälligt stopp av beställning med boendepoäng: Vi kan just nu inte ta emot fler beställningar av lägenhetsunderhåll via boendepoäng. Beställningar som redan är gjorda kommer att slutföras. Nya beställningar kommer att kunna göras under år 2023.

Du hittar lägenhetens produktnummer till vänster på trapphustavlan

Jag avser betala genom: * (obligatorisk)
Jag avser betala genom:


Ange vilket rum som du önskar ska helmålas. Gäller det ett sovrum och din lägenhet har flera sovrum behöver du specificera vilket sovrum det gäller.
Jag är intresserad av tapetsering i vardagsrummet.
Jag är intresserad av tapetsering i vardagsrummet.

Detta alternativ går endast att beställa för vardagsrum.

Ange vilket rum som du önskar ska få en ny golvmatta. Gäller det ett sovrum och din lägenhet har flera sovrum behöver du specificera vilket sovrum det gäller.

Hjälpte den här informationen dig?