Dina förberedelser innan renoveringen börjar

För att renoveringsarbetet ska hålla tidsplanen och fungera så bra som möjligt
krävs det att du plockar undan och tömmer vissa delar av din lägenhet innan badrumsrenoveringen startar i din lägenhet.

Ritningar över arbetsytor som behöver tömmas (pdf-fil) Pdf, 506.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Hela lägenheten

Vid renoveringsarbetet dammar det mycket och de tunna väggarna i lägenheterna skakar lätt. Vi ber dig därför att ta undan ömtåliga saker som du är rädd om, till exempel tavlor på angränsande väggar. Eftersom nya ventiler ska monteras på alla radiatorer (element) i lägenheten behöver du även ta bort alla saker som finns 1 meter från varje radiator.

Badrummet

Töm badrummet på dina personliga ägodelar. Har du tvättmaskin ser vi till att den demonteras, flyttas och sedan återmonteras. Gör gärna en lättare städning av badrummet.

Hallen, klädkammare, trappa och entré

Töm och plocka undan alla lösa föremål som finns i hall, klädkammare, trappa och entré, så som kläder, möbler, mattor, tavlor med mera. Behåll gärna taklampor i hallen för att underlätta för entreprenörerna när de arbetar.

Köket

Töm och torka ur skåpet under diskbänken. Ny våtrumsmatta med uppvik i botten kommer att läggas in i skåpet. Vattenlås och blandare kommer att bytas.

Lägenhetsförråd

Vissa lägenhetsförråd kommer att behöva tömmas och innehållet att magasineras. Vi kommer kontakta dessa hyresgäster personligen via telefon.

Balkong/Uteplats

Töm och plocka undan allt som finns på din balkong/uteplats.

Hjälpte informationen på sidan dig?