BoBättre

BoBättre övikshem

Det finns alltid nya tankar och idéer för hur vi tillsammans kan skapa hållbara lösningar för ett bättre boende och för att förbättra miljön.

Genom BoBättre erbjuds våra hyresgäster en möjlighet att få testa olika praktiska moment som hör till ett boende, som till exempel källsortering, hur proppskåpet fungerar och hur torktumlaren ska rengöras. BoBättre tar även upp vikten av att ha en hemförsäkring och bra grannsamverkan.

BoBättre är vårt sätt att ge dig som hyresgäst kunskap och informations­verktyg för att du ska kunna göra hållbara och miljövänliga val. Det spelar ingen roll vilket område du bor i, om du är nyinflyttad eller redan bor hos oss! Alla är välkomna och vi träffas på Sörbyvägen 10, självklart är det kostnadsfritt!

Träffen ges på svenska men vår hyresgästsamordnare kan även prata arabiska och engelska.

Rådgivning

Vill du ha rådgivning via telefon är du välkommen att ringa vår hyresgästsamordnare på telefonnummer 0660-29 93 56.

Det finns även möjlighet att boka en träff med vår hyresgästsamordnare antigen för enskilda genomgångar eller för gruppbokningar.

Anmäl dig till BoBättre, Sörbyvägen 10

Fyll i följande formulär för att anmäla dig till BoBättre. Vill du hellre anmäla dig över telefon kan du ringa till vår hyresgästsamordnare på telefonnummer 0660-29 93 56.

BoBättre har öppet mellan klockan 13.00-15.00 den första söndagen efter ett månadsskifte.

Jag vill delta * (obligatorisk)
Jag vill deltaHjälpte informationen på sidan dig?