Hämta nycklar

När det är dags för dig att flytta in ska du själv hämta dina nycklar hos kundcenter på Sjögatan 4A. För att kvittera ut nycklar måste den första hyran vara betald.

Du är välkommen att hämta nycklarna efter kl. 13.00 första vardagen då ditt hyresavtal börjar gälla. Tänk på att öppettiderna ibland kan variera och att nycklar inte lämnas ut på kvällar och helger. Ta med dig din legitimation när du kommer för att hämta nycklarna till din nya bostad.

Du får minst tre originalnycklar till lägenheten, undantag är KomBo och studentlägenheter som bara har en nyckel. På lägenhets­nycklarna finns ett nummer, kontrollera att alla lägenhetsnycklar som du fått har samma nummer. Beroende på var du flyttar in kan du också få andra nycklar till tvättstuga, postbox, motor­värmare med mera. Som hyresgäst är du själv ansvarig för att hålla ordning på nycklarna. Om du tappar bort en nyckel ska du ringa kundcenter.

Om du av någon anledning inte kan hämta ut dina egna nycklar kan du fylla i en fullmakt och låta en annan person kvittera ut nycklarna åt dig.

Hjälpte den här informationen dig?