Standardhöjande produkter

Vi har nu åter öppnat upp för möjligheten att beställa hyreshöjande produkter. Det kan dock ta lite längre tid än vanligt för oss att hantera alla beställningar.

 

Du kan själv påverka standarden i din lägenhet genom att välja till det vi kallar standardhöjande produkter. Det är vårt sätt att erbjuda dig bättre komfort och standard i ditt hem. De standardhöjande produkterna påverkar din grundhyra eftersom du betalar en extra avgift varje månad som läggs på din vanliga hyra.

I priset ingår både installation och eventuell service på produkten. Om en ombyggnad krävs för att kunna montera den standardhöjande produkten tillkommer en engångskostnad för detta arbete. I vissa lägenheter är det tyvärr inte tekniskt möjligt att installera allt det vi kan erbjuda. Observera att det inte går att välja extrautrustning till studentbostäder.

Kontakta fastighetsvärden om du vill veta vilka möjligheter som finns på ditt område.

Valbara standardhöjande produkter mot hyrestillägg

Produkter

Hyrestillägg/mån

Spisfläkt, kolfilter med fläktöverskåp

67 kronor

Sidoöverskåp 30-50 cm (vid sidan om fläkten)

15 kronor

Golvdiskmaskin 15 kuvert B 60

184 kronor

Golvdiskmaskin 9 kuvert B 45

161 kronor

Kyl-frys inbyggd, ersätter kyl

127 kronor

Kyl/Sval och frys ersätter kyl/frys

182 kronor


Lägenhetsunderhåll

Du kan även beställa lägenhetsunderhåll så som målning, tapetsering och inläggning av ny golvmatta och betala genom hyrestillägg eller genom att använda eventuella boendepoäng.

Beställning av lägenhetsunderhåll

 

Hittade du den information du sökte?