Registrera dig i vår bostadskö

För att kunna anmäla intresse till ett ledigt hyresobjekt måste du vara registrerad i vår bostadskö. Som registrerad användare får du ett användarnamn och ett lösenord för inloggning till Mina sidor

När du vill anmäla intresse till ett ledigt hyresobjekt loggar du in på Mina sidor och gör en intresseanmälan för det objekt du är intresserad av. På Mina sidor kan du även skapa en sökprenumeration som skickar ut e-post till dig när vi publicerar något som passar dina önskemål.

Du står i bostadskö från det datum du registrerar dig. För varje dag du står i kö får du 1 poäng. För att stå kvar i vår bostadskö och samla köpoäng måste du logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad, annars nollställs dina köpoäng. Har du inte loggat in på Mina sidor inom arton månader tas din köprofil bort.

Söker du studentbostad eller fordonsplats måste du även aktivera dig i dessa köer. 

Referenser

Har du inte någon hyresvärd (referens) i dagsläget kan du bara skriva ett x i rutorna för referens så att du kommer vidare med registreringen. Om det blir aktuellt med ett hyresavtal gör vi en kreditupplysning innan vi tecknar avtal. I vissa fall kan vi kräva en borgensförbindelse med en godkänd borgensman för att garantera vårt avtal.