Fastighetschef till AB Övikshem

Vi söker en fastighetschef som har viljan och förmågan att fortsätta utveckla vår verksamhet på ett målinriktad och affärsmässigt sätt.

Ditt nya arbete

AB Övikshem är ett allmännyttigt bostadsföretag som har utvecklas mot tjänsteföretaget där medarbetarna utgör den viktigaste resursen. Ditt arbete som fastighetschef innebär att ha det övergripande ansvaret för fastigheterna, ansvara för avdelningens ekonomiska resultat samt leda ca 20 kompetenta medarbetare som arbetar med bl.a. fastighetsunderhåll, snickeri, måleri och energifrågor. Som fastighetschef ansvarar du för förädling av befintligt fastighetsbestånd, arbetet kring fastighetsutveckling samt framtida nyproduktion. Du är övergripande ansvarig för frågor som innefattar om- och tillbyggnader, underhåll av fastigheter, upphandlingar samt försäkringar. Du har ett nära samarbete med förvaltningsavdelningen som ansvarar för den kundinriktade fastighetsförvaltningen. Organisatoriskt är du direkt underställd VD samt ingår i ledningsgruppen. Arbetsplatsen är belägen i Örnsköldsvik.

Dina kvalifikationer

Du har goda ledarerfarenheter där resultatansvar ingått. Vi ser gärna att du har relevant högskoleexamen samt mångårig erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen. Har du förhandlingsvana och kunskaper inom entreprenadjuridik samt dessutom arbetat som chef inom branschen, ser vi det som starkt meriterande. Du är en van användare av Officepaketet och behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Du är

Du är en trygg och kommunikativ ledare som tar tillvara medarbetarnas kunskaper och vet hur du ska motivera dina medarbetare. Du är både målinriktad och affärsmässig, och vi förutsätter att du förstår och förmedlar vikten av ett kvalitetsinriktat arbetssätt gentemot medarbetare, kunder och leverantörer.

Din ansökan

AB Övikshem samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 090-20 66 510. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta VD Anna-Karin Eriksson, 070-37 77 849. Välkommen med din ansökan märkt ”Fastighetschef” senast 25 oktober 2015 via www.vedea.selänk till annan webbplats.Organisationsbeskrivning

Örnsköldsviks kommun – vi ser möjligheter! Örnsköldsvik ligger i Västernorrlands län och har cirka 55 000 innevånare. Kommunen ingår i världsarvet Höga Kusten och har nationalparken Skuleskogen som närmsta granne. Örnsköldsvik är en expansiv kommun där nya företag startas, byggkranarna snurrar och som tack vare högteknologisk exportindustri och stor tjänstesektor även kan erbjuda gott om intressanta jobb.

Övikshem AB äger och förvaltar 3 400 bostäder och är Örnsköldsviks kommuns största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Våra kärnvärden – trygghet, engagemang och nytänkande – har en stark koppling till vår vision och beskriver vad vi står för nu och i framtiden. Läs gärna mer på www.ovikshem.se.