Tvättstugebokning

Bokning genom bokningstavla

Du bokar tid genom att placera din tvättcylinder på önskad dag och tid i bokningstavlan. Tvättcylindern ska sitta kvar i bokningstavlan under hela tvättiden. När du har tvättat klart måste du se till att maskiner, skåp och torkrum är rengjorda.

Du får inte ta någon annans inbokade tvättid! Det gäller även om tvättstugan verkar vara tom. Den som har bokat tvättiden kan vara försenad av olika anledningar.

Om du inte tänker använda din inbokade tvättid måste du så fort som möjligt ta bort din tvättcylinder från bokningstavlan.

Elektroniskt bokningssystem

Vi arbetar hela tiden med att förenkla och förbättra våra servicefunktioner. En del i det arbetet är att successivt byta ut de manuella bokningstavlorna mot ett elektroniskt bokningssystem.

Det elektroniska bokningssystemet ger en större säkerhet för alla som använder tvättstugan. Systemet registrerar vem som bokat tid och släpper bara in den personen i tvättstugan under den inbokade tiden. Det betyder att ingen obehörig kommer åt din tvätt eller din tvättid.

I korthet innebär det elektroniska bokningssystemet följande:

  • Du är alltid ensam i tvättstugan.
  • Tvättstugan är alltid låst.
  • Den enda som har tillträde är den som bokat tid.
  • Du kan bara komma in i tvättstuga exakt under den tid du bokat.
  • Det går att kontrollera vem som tvättat före (ex. vid dålig städning).
  • Inga dubbelbokningar kan göras, vilket ger alla en bättre chans att få tvättid.


Elektronisk bokningstavla QT

På följande adresser finns QT elektronisk bokningstavla: Bergsgatan 23, Mycklingsvägen, Storgatan 44 och 46, Valhallavägen 38, Ångermanlandsgatan 10 samt Hammarvägen 13E, 19C, 3D och 7.

Elektronisk tvättstugebokning RCOlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På följande adresser finns RCO elektronisk bokningstavla: Ekvägen, Fågelsångsvägen, Gullvivievägen 2, Rundvägen och Sörängetvägen.